Λαμπάδα Gormiti

Είδε όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου; Λάτρεψε το Gormiti Show και τις φιγούρες; Έμαθε τα πάντα για το… νησί του Gorm; Τότε σίγουρα θα λατρέψει τη φετινή λαμπάδα Gormiti! Ανακαλύψτε το γιατί, στον παρακάτω σύνδεσμο! 👇🏼

Δείτε Περισσότερα
Λαμπάδα Gormiti

Λαμπάδα L.O.L. Surprise!

L.O.L. Surprise! To αγαπημένο παιχνίδι όλων των κοριτσιών φέτος το Πάσχα έχει Λαμπάδα με το νέο θεματικό Μικρόκοσμο! Μαζί και κούκλα από την νέα συλλογή L.O.L Surprise! Boys αλλά ΚΑΙ εξαιρετικό ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ! Βρείτε τα όλα στην Λαμπάδα L.O.L Surprise κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δείτε Περισσότερα
Διαγωμνισμός LOL

Λαμπάδα LOL Surprise!

Λαμπάδα Messi Training System

H No1 Λαμπάδα του 2018 & 2019 επιστρέφει για να μείνει στην κορυφή και το 2020! Η αυθεντική Λαμπάδα Messi Training System είναι η μόνη που τα περιέχει ΟΛΑ και θα ενθουσιάσει τον μικρό παίχτη με τα υπέροχα δώρα της. Το sold out είναι αναμενόμενο!

Δείτε Περισσότερα
Λαμπάδα Gormiti

Λαμπάδα Miracle Tunes

Είναι fan των Miracle Tunes και θέλει να μοιάσει στις αγαπημένες τις ηρωίδες; Φέτος το Πάσχα μπορεί να ολοκληρώσει την….μεταμόρφωση αφού η Λαμπάδα Miracle Tunes έρχεται με το Μαγικό Σκήπτρο και τα Μουσικά Πετράδια των σούπερ Miracle Tunes!

Δείτε Περισσότερα
Λαμπάδα Miracle Tunes

Λαμπάδα Treasure X

Έτοιμοι για μια… Πασχαλινή TreasureX Αποστολή! Με τη Λαμπάδα AlienX το παιχνίδι γίνεται μια μίνι περιπέτεια με την… αυτοψία της τεράστιας Ταραντούλας σε 26 διαφορετικά επίπεδα! Μαζί και ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! 50 τυχεροί κερδίζουν παιχνίδια TreasureX!  Κάντε click στον παρακάτω σύνδεσμο και ανακαλύψτε περισσότερα.

Δείτε Περισσότερα
Treasure X - Λαμπάδα

Λαμπάδα Poopsie Sparkly Critters

Aν οι slime δημιουργίες είναι αυτό που αγαπά, τότε φέτος το Πάσχα, η Λαμπάδα Poopsie Sparkly Critters, με τα λαμπερά Μονοκεράκια, θα δώσει στη μικρή σούπερ μοδάτο Unicorn Στυλ!

Δείτε Περισσότερα
Λαμπάδα Poopsie Sparkly Critters

Λαμπάδα Χελωνονιντζάκια

Οι αγαπημένες Χελώνες Νίντζα επέστρεψαν και το παιχνίδι δράσης και φαντασίας θα είναι συναρπαστικό! Το Πάσχα του 2020, τα Χελωνονιντζάκια έρχονται με Λαμπάδα με το super όχημα Shell Hog μαζί με φιγούρα και είναι έτοιμα να ξετρελάνουν τον μικρό σας… ninja!

Δείτε Περισσότερα
Λαμπάδα Χελωνονιντζάκια

Λαμπάδα Miraculous

Αυτό το Πάσχα τα μυστικά θα μείνουν κρυφά! Η Λαμπάδα Miraculous… κρύβει μέσα της το Μυστικό Ημερολόγιο της Ladybug και η μικρή σας ηρωίδα θα το γεμίσει με αναμνήσεις!

Δείτε Περισσότερα
Λαμπάδα Miraculous

Βρείτε τις Λαμπάδες σε Eshops

και επιλεγμενα καταστηματα